Andere Tijden Sport

zaterdag, mei 2, 2015 0 0

Andere-Tijden-SportTerwijl het boek Wenen van Geluk nog van de persen moest rollen werden er al snode plannen ontwikkeld om ook een theaterversie van het boek te maken. In de zoektocht naar een theater kwamen we al snel uit bij het Tobacco theater aan de Nes, hartje Amsterdam. Datum van uitvoering was meteen duidelijk: 24 mei. Exact twintig jaar na die historische Abend in Wien. Zonder een al te vast vastomlijnd plan ging het theatrale broertje van het boek in de verkoop en verdomd: de avond was binnen drie dagen uitverkocht. Een hoop sippe gezichten van mensen die er graag bij waren geweest, maar die simpelweg te laat waren. De mensen van het Tobacco theater hadden we inmiddels al helemaal voor ons gewonnen en dus werd er besloten om er ook een tweede avond aan vast te plakken, 25 mei. Die is nog niet vol, maar heel veel kaarten zijn er nou ook niet meer, dus wees snel als je er nog bij wilt zijn.

We gaan beide avonden eerder open. Andere Tijden Sport zendt later die avond een aflevering uit over die Champions League Finale uit 1995 die wij alvast mogen vertonen!

Vanaf 19.30 zijn de deuren open en om 20.00 is de uitzending. Mocht je de uitzending niet willen zien dan kun je ook gezellig een biertje in de foyer drinken. De verdere vorm van de avond zal zijn dat een viertal auteurs van het boek voor en na de pauze zullen voordragen, er is muziek en er is een super moeilijke Ajax 1995 quiz waarbij ook mooie prijzen te winnen zijn.

Al met al een fijn avondvullend programma waar je als Ajacied en voetballiefhebber bij moet zijn!

Koop je kaarten voor de tweede (en laatste) avond op de website van het Tobacco Theater.

Hopelijk tot dan!

Reacties

reacties

Je kunt niet reageren.