Anekdote Chris Zegers

dinsdag, mei 26, 2015 0 0

Toen we met deze site begonnen kregen we al snel een tip dat Chris Zegers een geweldige anekdote had over de finale van 1995 en na een paar mailtjes heen en weer was het raak, Chris reageerde erg enthousiast dat hij het verhaal op papier ging zetten. Maar toen hij dat eenmaal had gedaan bedachten we dat het leuk was dat Chris dit verhaal zou komen vertellen op de boekpresentatie van Wenen van Geluk.

Dat heeft hij gedaan, waarop we direct besloten hem ook op de Wenen van Geluk LIVE! avonden te vragen, dit verhaal is namelijk te leuk om niet verteld te hebben. Dus heeft Chris de afgelopen dagen de toeschouwers in het Tobacco Theater vermaakt met zijn hilarische anekdote.

Het optreden op de eerste avond maakte zoveel indruk op Ronald Pieloor, dat hij de tweede avond z’n camera mee heeft genomen en het heeft gefilmd. Zodat we het allemaal kunnen zien.

Ga er even lekker voor zitten en geniet van de anekdote van Chris Zegers die deze reis absoluut in zijn persoonlijke top 10 heeft staan. En we weten allemaal dat hij er best veel heeft gemaakt…

Reacties

reacties

Je kunt niet reageren.