Driessen draait door

zaterdag, mei 2, 2015 0 1

Driessen Draait DoorVanmorgen was Marcel Stephan te gast bij het RTV-Noord Holland radio programma Driessen draait door om daar te praten over Wenen van Geluk. Aan tafel zaten ook Rob Stenakker, Frits Barend, Jan Jongbloed en de eerste Nederlander die ooit die cup met de grote oren in z’n handen had, Rinus Israël.

Het werd een gezellige uitzending, waar de komende bekerfinale natuurlijk het gesprek van de dag was, maar er was ook aandacht voor de nieuwste uitgave van het blad Helden, het WK voetbal voor vrouwen en natuurlijk Wenen van Geluk. De ene na de andere mooie anekdote kwam hierbij voorbij, waarbij we vooral hartelijk hebben moeten lachen om het verhaal dat Feyenoord in 1970 terugvloog uit Milaan en niet op Zestienhoven kon landen vanwege de gigantische mensenmassa die zich daar had verzameld.

En dus vloog men door naar Schiphol, waar Rinus Israël opmerkte dat ‘de eerste Europacup dus toch naar Amsterdam was gegaan.’

In de uitzending wist Israël zich dit helaas niet meer te herinneren, maar zijn reactie was erg geestig!

Uiteraard kun je de uitzending terugluisteren op de website van RTV-NH, ons boek kwam vooral in het tweede uur ter sprake.

Reacties

reacties

Je kunt niet reageren.