Een en twintig jaar

dinsdag, mei 24, 2016 0 0

Het is vandaag zo’n dag dat als je naar de datum kijkt er een klein sprankje van blijdschap door je aderen en hersenen gloeit: 24 mei! Dat was dus de dag waarop we midden in de jaren ’90 op de toppen van voetbaleuforie dreven, want ons aller Ajax won toen de Champions League. Het was de tijd dat de oude Kluivert nog net junior was, dat Ronald de Boer nog diepe groeven in z’n gezicht had als hij weer eens ruziënd met z’n broer het veld af liep, dat Frank Rijkaard nog helemaal niet bezig was met ondergoed, Bogarde nog spelletjes deed voor de lol en Louis van Gaal de beste coach ter wereld was.

Wenen van Geluk LIVE!Een kleine twintig jaar later kwam ons boek Wenen van Geluk uit en dit vierden we precies een jaar geleden in het TOBACCO Theater in Amsterdam tijdens Wenen van Geluk LIVE! en omdat iedereen er bij wilde zijn deden we het een dag later nog eens dunnetjes over. Geweldige avonden vol mooie verhalen, prachtige beelden, er was een uitzending van Andere Tijden Sport, we hadden een quiz en die prachtige jongens en meiden van Team TOBACCO liepen zich een slag in de rondte om alle glazen gevuld te houden. Ze hadden die geweldige shirtjes aan met rugnummers van de ploeg van 1995, waarbij vooral Kanu en Finidi een hoofdrol speelden. De slagroom op de taart was ongetwijfeld de anekdote van Chris Zegers, die ons deelgenoot maakte van een prachtig avontuur dat hij met z’n vrienden beleefde in Wenen. Wát een avonden waren dat!

En nu is het dus 21 jaar geleden dat ‘we’ die cup wonnen en inmiddels staan we aan de vooravond van het vervolg van deze top avonden, de eerste was in november en heette Het is weer Bal! En zaterdag aanstaande doen we het nog eens dunnetjes over met Bal Speciaal! De ingrediënten zijn dezelfde: mooie verhalen, leuke gasten, voetbalquiz, hapjes, drankjes, vlotte bediening en dit keer als toetje de finale van diezelfde Champions League tussen Real en Atletico.

Je kan er nog bij zijn, want er zijn nog kaarten, ze kosten €14 en daarvoor heb je de hele avond lol, geniet je van het hele programma én verzorgen wij de hapjes en de snacks. Je hoeft alleen af en toe je hand op te steken zodat Kanu of Finidi, of een andere schoonheid, naar je toe komt snellen om je bestelling op te nemen.

Kaarten voor Bal Speciaal! koop je hier.

O en het boek ook nog steeds te koop, als je mazzel hebt zie je ‘m nog liggen bij de boekhandel en online is Wenen van Geluk sowieso nog te krijgen.

Reacties

reacties

Je kunt niet reageren.