Hotel am Sachsengang

dinsdag, mei 19, 2015 0 0

Memo reisbureau RoeverGeachte heer van Gaal, Beste Louis, We hebben voor u in Grossenzerdorf, een klein dorp ca. 15 minuten van het Prater stadion, voor u een optie genomen op 42 kamers in het 4 sterren hotel Am Sachsengang.

Met deze zin begint Monique Luykx, medewerkster van reisburo Roever, een memo aan Ajax trainer Van Gaal. Het betreft hier het hotel waar Ajax van maandag tot woensdag zou gaan verblijven ter voorbereiding op de Champions League finale in Wenen.

David Endt heeft de memo én een folder van het bewuste hotel bewaard en die twee delen we graag in onze Relikwieën collectie. De memo is prachtig gedetailleerd, precies zoals Van Gaal het zou willen, met uitleg over transfertijden, reistijden, extra zalen, looproutes naar de ‘vrije tijd’ zaal en een schematisch overzicht van de afgehuurde vleugel, inclusief kamernummers.

De folder van het hotel laat aan duidelijkheid ook niets te wensen over. Zo leren we de uitbaters van het etablissement, die Familie Winkler vom Sachsengang, kennen en krijgen we een inkijkje in de gezellige Bierbar, het restaurant, het zwembad -ideaal voor een duik met blote Oostenrijkse dames- en de hotelkamers.

En na het zien van de ‘smaakvol ingerichte kamers in Laura Ashley stijl’ weten we het zeker, hier hebben de spelers van Ajax zich uitstekend thuis gevoeld en hoefden ze op woensdagavond 24 mei alleen die cup nog maar even op te gaan halen.

 

Reacties

reacties

Je kunt niet reageren.