Jaap en Diana

dinsdag, augustus 4, 2015 0 1

Diana KuipEen week of wat geleden kwam ons een column onder ogen van Jaan van Dam, waarin hij zijn ontmoeting met Diana Kuip beschreef. Dit alles vond plaats tijdens een van de Wenen van Geluk LIVE! avonden in het Tobacco Theater in Amsterdam.

Het verhaal, waarin Jaap Diana zag staan, de stoute schoenen aantrok en haar aansprak om vervolgens op hilarische wijze zijn prille ontmoeting zag imploderen kun je teruglezen op het weblog van Jaap, het heeft de titel Geen trouwjurk voor Diana Kuip gekregen en is zeer de moeite waard. Diana Kuip kon er zelf wel om lachen en was stiekem ook wel een beetje onder de indruk zo lezen we op de Twitterpagina van Diana:

Geen trouwjurk voor Diana Kuip

Naast deze stuntelige anekdote beschrijft Van Dam op prachtige wijze de avond in het Tobacco theater; de stijlvol aangeklede zaal, de dames van de bediening in truitjes met naam en rugnummer, de beelden, de herinneringen en natuurlijk de anekdote van Chris Zegers.

Het was, zo te lezen, een zeer geslaagde avond.

En mede door dit soort verhalen hebben wij besloten om hier gewoon mee verder te gaan. Een paar keer per jaar een avond in het theater met verhalen, anekdotes, een voetbalquiz, muziek, beeld en bier natuurlijk… En dat alles onder de noemer ‘Het is weer Bal!’

Als alles goed gaat zal in september de eerste editie plaatsvinden en wie weet worden de gebeden van Jaap verhoord en komt Diana Kuip wel een stuk voorlezen uit eigen werk, want inderdaad, ‘een vrouw die over voetbal lult als een man’ is een prima aanwinst op zo’n avond!

Hou de Facebook en Twitter accounts van Het is weer Bal! in de gaten voor meer informatie.

UPDATE:
Diana Kuip heeft er wel oren naar en Jaap van Dam schijnt inmiddels op zoek te zijn naar een mooie witte jurk…
Diana Kuip bij Het is weer Bal?

Reacties

reacties

Je kunt niet reageren.