Nieuwe Revu en Voetbal International

woensdag, april 22, 2015 0 0

Inmiddels druppelen de eerste recensies van Wenen van Geluk ook binnen, sinds we afgelopen maandag de officiële boekpresentatie hebben gehad.

Nieuwe RevuHet weekblad Nieuwe Revu heeft een korte recensie geplaatst, waarin Jurriën Holthuis refereert aan de zinnen van Frank Heinen in ons boek en de link naar de Toekomst legt.

Want inderdaad, wie weet maken we nog wel een keer zoiets mee als Wenen 1995. Jurriën sluit af met mooie woorden ‘laten we proosten op de Toekomst en hopen op meer’.

Vijf sterren krijgt ons boek!


VI Boek van de weekOok in Voetbal International aandacht voor Wenen van Geluk, want ze hebben ons boek uitgeroepen tot Boek van de Week.

Het verhaaltje in VI heeft niet veel om het lijf, maar is een mooie samenvatting van de inhoud van het boek, ‘Het boek bevat achttien verhalen van schrijver die allemaal hun persoonlijke herinnering ophalen. In de bundel staan onder andere een reisverslag, een verhaal vanaf het Leidseplein, van de perstribune en odes aan tal van spelers.

VI komt binnenkort met een fotospecial over de finale van Wenen 1995, daar zullen ze ongetwijfeld meer over ons boek melden.

Wil je ook een recensie schrijven, of een reactie geven op Wenen van Geluk? Maak gebruik van de reactiemogelijkheid onder dit artikel, schrijf iets op onze Facebook Page óf stuur ons een e-mail. Dan plaatsen we je stuk op onze site!

Reacties

reacties

Je kunt niet reageren.