Peter Bogert & Rodney Rijsdijk

donderdag, april 16, 2015 0 0

Rodney RijsdijkWe stellen weer twee auteurs van Wenen van Geluk aan je voor, ditmaal is het de beurt aan de bedenker van dit alles: Peter Bogert en de man die onlangs nog landelijke aandacht kreeg toen hij een open brief aan Edwin van der Sar schreef: Rodney Rijsdijk.

Peter Bogert bedacht dit boek en nam contact op met Marcel Stephan om hem mee te werken hieraan, binnen een paar weken was er een indrukwekkende lijst met auteurs en een uitgeverij gevonden om Wenen van Geluk werkelijkheid te laten worden. Uiteraard schreef Peter, die ook een paar verhalenbundels in eigen beheer uit heeft gegeven, ook een verhaal voor het boek. Hij beschrijft daarin zijn thuiskomst na een paar slopende dagen in Wenen, waar hij op de zwarte markt een kaart voor de Champions League finale wist te bemachtigen.
Lees de biografie van Peter Bogert.

Rodney Rijsdijk had, als arme Havo-student, geen geld om naar Wenen te reizen, laat staan om daar een kaartje op de zwarte markt te kopen. Rodney kon zich wel veroorloven om zwartrijdend met lijn 5 naar het Leidseplein te gaan en daar een paar tientjes stuk te slaan in de lokale horeca tijdens de finale.
Lees de biografie van Rodney Rijsdijk.

Reacties

reacties

Je kunt niet reageren.