Programma Wenen van Geluk LIVE!

vrijdag, mei 22, 2015 0 0

Wenen van Geluk LIVE!Dit weekend is het dan zover, ons Wenen van Geluk LIVE! spektakel in het Tobacco Theater in Amsterdam.

Zondag en maandag zullen daar een keur van auteurs voorlezen uit Wenen van Geluk en eigen werk, we hebben prachtige foto’s en geweldige video’s, een hilarische anekdote, een Ajax 1995 Quiz met geweldige prijzen en is bier.

Veel bier…

Het programma van beide avonden staat inmiddels vast:

19:00 deuren open
19:45 Andere Tijden Sport op groot scherm
20:30 Opening Wenen van Geluk LIVE!

In het eerste gedeelte zullen vier auteurs voorlezen met op de achtergrond fotopresentatie van MotherSoccer en Stadion de Meer. Na de pauze presenteren wij een Ajax 1995 Quiz, met als hoofdprijs een vette waardebon van COPA Football.

Vervolgens treden de auteurs nog een keer op en sluiten we af met Chris Zegers die de moeder van aller anekdotes heeft ingestuurd en deze komt vertellen.

Na afloop van de tweede helft zal er geen verlenging worden gespeeld, maar gaan we naadloos over in de derde helft waarin we kunnen genieten van de beelden van het Champions League seizoen 1994-1995 terwijl we luisteren naar de muziek van 1995, samengesteld door Menno Pot.

Uiteraard is Wenen van Geluk te koop in de zaal en kun je je boek laten signeren.

Mocht je geen zin hebben in de uitzending van Andere Tijden Sport, of pas later aanwezig kunnen zijn, dan ben je van harte welkom in de foyer van het Tobacco theater voor een drankje.

De eerste avond van Wenen van Geluk LIVE! is al weken uitverkocht, maar voor de tweede avond (maandag 25 mei) zijn nog een handvol kaarten te koop.

Tot zondag, of maandag!

Reacties

reacties

Je kunt niet reageren.