Schiphol

donderdag, juli 2, 2015 0 0

Wenen van Geluk op SchipholToen wij, in oktober 2014, een presentatie van de plannen van het Wenen van Geluk boek gaven bij uitgeverij Nieuw Amsterdam vroeg de uitgever ons waarom wij vonden dat ze dit boek uit moesten gaan geven. Ons antwoord was heel simpel: “We gaan het sowieso wel uitgeven, desnoods in eigen beheer, maar een grote uitgeverij kan ons helpen met de logistiek, promotie en vooral distributie als het inderdaad zo’n succes wordt als wij dachten.”

“En we willen vooral dat het in de grote boekwinkels komt te liggen en dan vooral de AKO op Schiphol. Waarom? Nou, al die mannen gaan komende zomer op vakantie in de wetenschap dat er geen EK, WK of Olympische Spelen zijn die zomer. Dat ze een week of wat naar een zonnige bestemming gaan en er dus geen reet te doen is. Hun vrouwen zijn ze al die weken ook kwijt, want die loopt natuurlijk achter Harry van de Sunweb aan. En dus bedenken ze dan, terwijl ze wachten op vertrek, dat ze maar een boek moeten kopen om de tijd te doden. En daar zien ze dan Wenen van Geluk liggen, met die prachtige foto van Kluivert op de cover. Dan is de keuze snel gemaakt toch?”

Of het nou dit specifieke argument was weten we niet, maar het is een feit dat Nieuw Amsterdam het boek heeft uitgegeven en het is óók een feit dat het boek bij de AKO op Schiphol ligt!

We zijn benieuwd hoeveel er over een ruime maand nog liggen daar….

Ga je niet naar Schiphol de komende tijd? Het boek is ook bij een hoop andere boekhandels en online verkrijgbaar!

Reacties

reacties

Je kunt niet reageren.