Shirt Kanu

dinsdag, juni 16, 2015 0 0

shirt KanuOnze veiling van de unieke shirtjes die werden gedragen tijdens de Wenen van Geluk LIVE! is inmiddels afgelopen en een groot succes geworden. Er was een hoop belangstelling voor de shirts, waarop druk is geboden en overgeboden.

Behalve die van Kanu…

Het shirt van Kanu, dat op beide avonden werd gedragen door één van de meiden van het Tobacco Team, en hier op de foto met presentator Marcel Stephan (alias Gogme United) is te zien, ligt echter nog steeds te wachten op een nieuwe eigenaar (M/V).

Dat komt niet zozeer omdat Kanu niet populair was, of omdat de dame die ‘m droeg dermate afschrikwekkend was, maar doordat de mannen die er op hebben geboden niet goed hebben gelezen. Ze dachten allebei dat ze zelf een maat uit konden kiezen, maar niets is minder waar! Dit shirt is helemaal uniek en in de maat van de draagster, S dus.

We veilen ‘m dus nog een keer!

Wil je in aanmerking komen voor dit marineblauwe (damesmaat S) shirt met Wenen van Geluk logo op de linkerborst en KANU en rugnummer 14 op de rug?

Stuur ons dan een e-mail en wellicht heb je het volgende week in handen. Je hebt deze week om te reageren, als er meerdere gegadigden zijn starten we zaterdag de veiling. Je hoeft nog geen bod te doen, maar hou er rekening mee dat het minimaal € 17,50 kost, plus eventuele verzendkosten.

Stuur dus je reactie vóór ZATERDAG 20 JUNI om 10:00 uur

Wenen van Geluk LIVE! shirtjes

Reacties

reacties

Je kunt niet reageren.