Speciale toegang

woensdag, april 8, 2015 0 0

Toegangsbadge Olympia Stadion München

Onze collectie memorabilia uit het Champions League seizoen 1994-1995 is weer uitgebreid met een paar prachtige collectors-items. We ontvingen van Fred de Ren een mooie foto van een speciale toegangskaart die aan sponsors werd uitgedeeld. Die sponsors zijn natuurlijk nuttig in het voetbal, maar zorgen er ook voor dat een groot deel van de toegangskaarten naar hen gaan, waardoor de supporters achter het net vissen.

En natuurlijk vonden we in de collectie van David Endt ook een paar schitterende toegangsbewijzen. David was natuurlijk als teammanager bij alle wedstrijden aanwezig en heeft gelukkig een aantal ‘badges’ bewaard; eenzelfde van het Prater Stadion, maar ook een hele mooie van het Olympisch Stadion waarmee hij ongestoord in- en uit kon lopen bij de eerste editie van Ajax-Milan dat seizoen.

Maar de allermooiste is natuurlijk de General-Ausweis waarmee hij toegang kreeg tot het Olympia Stadion van München, vandaag iets meer dan twintig jaar geleden…

Alle items kun je terugvinden op onze Relikwieën pagina, heb je zelf nog spullen liggen die niet mogen ontbreken in deze verzameling? Zet ze op de foto en stuur ons een e-mail!

Reacties

reacties

Je kunt niet reageren.